06 50 40 55 69 • Utrecht / Schoorl info@burnout-experts.nl
Logboek Survivalgids coverLogboek downloaden?

Zie onderaan pagina.

Survivalgids voor Burn-out

Nicolette Verheem

“De survivalgids voor burn-out maakt het minder eenzaam: wat ik doormaak is dus normaal, het hoort erbij, het is oke.”

 

Marloes

 

“Je kunt er meteen aan de slag! Daarom vind ik de survivalgids zo goed. Het hielp mij om te (h)erkennen wat geweest was, waar ik op dat moment in het proces zat en wat mij nog te doen stond.”

 

Monique


survivalgids voor burn-out

Een op de zeven mensen krijgt te maken met burn-out klachten. Dat zijn heel veel mensen met persoonlijk leed en verdriet. Het is niet alleen de persoon zelf die eronder lijdt, maar ook zijn of haar omgeving. Hun gezin, vriendenkring en de organisatie waar ze werken.

En bijna niemand praat er openlijk over. Bijna niemand zegt: ‘Het wordt me even te veel, ik kan het niet meer aan’. Als we het taboe op mentaal welzijn doorbreken, wordt het makkelijker op tijd in te grijpen, en te voorkomen dat mensen flink de weg kwijtraken. In dit boek doorbreken zeven ervaringsdeskundigen dit taboe door hun verhalen openhartig te delen. Deze verhalen bieden (h)erkenning en geven het vertrouwen dat het over gaat.

Rite de passage

Nicolette beschrijft het aan de slag gaan met je burn-out als een expeditie, een rite de passage, die uit zes stappen bestaat. Met dit praktische en diepgaande zelfhulpboek krijg je weer grip op je leven. Het boek houdt expliciet rekening met de fasen van de burn-out: in het begin kun je natuurlijk veel minder aan dan later in het proces.

Burn-out bij de lurven

Het ‘Burn-out bij de lurven’-model vormt de kern van het herstel en maakt patronen zichtbaar, waardoor je ze kunt veranderen. Zo ontstaat ruimte voor duurzaam herstel. Het gratis te downloaden logboek stimuleert om direct aan de slag te gaan.

Dit boek biedt hoop.

Burn-out Ervaringsverhalen…

Klik op een afbeelding om een verhaal te lezen…

Logboek

Survivalgids voor Burn-out

Een logboek is een boek waarin tijdens de reis per schip alle gegevens over de navigatie worden genoteerd.

 

Met het Logboek bij de Survivalgids voor Burn-out doorkruis je de rite de passage door middel van zelfonderzoek. Na ieder onderdeel vind je oefeningen en vragen die helpen jouw burn-out te begrijpen en patronen te doorbreken. Die helpen je te navigeren op je weg uit jouw burn-out.

Een burn-out duurt doorgaans langer dan twaalf weken, maar het logboek is zó ingedeeld dat je in twaalf weken het zelfonderzoek kunt afronden. Je mag er naturlijk ook langer over doen! Je gaat hiermee antwoorden vinden op vragen als: Waarom ik? Waarom nu? Wat wil hier gebeuren? Wie wil ik zijn? Waar krijg ik zin van? Wat wil ik bijdragen aan een mooiere wereld?

 

Ja! Ik wil het Logboek bij de Survivalgids voor Burn-out downloaden.

Vul je naam en achternaam en je E-mail adres in: Je ontvangt na inschrijving op het ingevulde E-mailadres een link naar het Logboek (PDF-bestand, te openen met Adobe Acrobat Reader). Je kunt daarna direct downloaden.

Loading...