06 50 40 55 69 • Utrecht / Schoorl info@burnout-experts.nl

burn-out test

Ben je hondsmoe, prikkelbaar en presteer je minder dan voorheen? Raak je het overzicht kwijt en lijkt het alsof je batterij niet meer oplaadt? Doe de wetenschappelijke burn-out assessment en weet binnen 5 minuten of je kans maakt op een burn-out.

Burn-out: Hoe scoor jij?

Neem even de tijd voor deze 12 vragen en vindt uit hoe hoog jij scoort op burn-out klachten. Vul in wat je de afgelopen weken gemiddeld hebt ervaren.

Je werkt

Als je aan het werk bent, of je bent net uitgevallen van werk (tot een maand).

je werkt niet (meer)

Als je geen werk hebt, of je bent langer dan 1 maand uitgevallen

De uitslag met jouw score wordt direct naar je toe gemaild:

  • groen : er is geen sprake van burn-out;
  • oranje : er is sprake van een risico op burn-out; 
  • rood : er is hoogstwaarschijnlijk sprake van burn-out.

Survivalgids voor Burn-out

In zes stappen en aan de hand van zeven openhartige verhalen van ervaringsdeskundigen kunnen mensen met een burn-out zelf de regie nemen.

Het ‘Burn-out bij de lurven’ model van Nicolette Verheem is de kern van deze persoonlijke herstelgids. Dit model maakt patronen zichtbaar. Dat inzicht is nodig om die patronen te kunnen doorbreken. Zo ontstaat ruimte voor duurzaam herstel.

  • Een praktisch en diepgaand zelfhulpboek in het toegankelijke jasje van een survivalgids.
  • Het boek houdt rekening met de fase van de burn-out: in het begin van een burn-out kun je beduidend minder aan dan later in het proces.
  • Een gratis te downloaden logboek stimuleert om er direct mee aan de slag te gaan.
Deze online burn out test werd ontwikkeld op basis van de wetenschappelijk onderbouwde Burnout Assessment Tool, met toestemming van de auteurs. Bron: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2020). Gebruikshandleiding Burnout Assessment Tool (BAT) – Versie 2.0. KU Leuven, België: Intern rapport.