06 50 40 55 69 • Utrecht / Schoorl info@burnout-experts.nl

Over Burn-out Experts

Burn-out Experts 
 Nicolette Verheem, Health coach.


De kern van de begeleiding

De gezamenlijke gedachte in de begeleiding van Burn-out Experts is dat we de periode van overspannenheid niet als falen zien, maar als een wake-up call. Time for a change.  Wat er kan veranderen zie je zelf vaak niet meer. Burn-out Experts helpt je daarbij door samen met jou op pad te gaan in deze change, helpen je je kompas te gebruiken. Met je denken en voelen op elkaar afgestemd, op weg naar je bestemming.

Wij gaan er vanuit dat er interne- en externe stressfactoren zijn die kunnen leiden tot een burn-out of overspannenheid. In ons werk ligt de primaire focus op het krijgen van inzicht in, en het veranderen van patronen bij jezelf. Door aandacht te hebben voor thema’s als grenzen, verantwoordelijkheid en perfectionisme.

Ieder mens is uniek. Dit betekent dat geen begeleidingstraject hetzelfde is. Belangrijk is dat ieder mens hiervoor zijn eigen pad kiest.

We hebben een holistische benadering: we gaan er vanuit dat ons lichaam, denken en voelen met elkaar verbonden zijn. Een stressvolle gedachten, geeft bijvoorbeeld sensaties in het lichaam (spanning, hoge ademhaling). In de begeleiding maken we je bewust van deze verbinding. De signalen die je lichaam je laten voelen zijn net zo waardevol als je normen en waarden die in je gedachten zijn. Het resultaat is dat je leert je denken, voelen en lichaam in zijn geheel weer als kompas te gebruiken. Dit geeft stevigheid en houvast.

We werken ervaringsgericht (lichaamswerk). Dit houdt in dat we met verschillende oefenvormen werken om je te laten ervaren wat er in jou gebeurt. Bijvoorbeeld als jij je grens aangeeft of als je verantwoording laat daar waar het hoort.

.

Nicolette verheem (1966)

Ik woon samen met mijn man in Utrecht en heb mijn praktijk MetJet Coaching in een oud klooster in het centrum van Utrecht en in Schoorl aan de voet van de duinen.

In mijn loopbaan heb ik me ontwikkeld van sportdocent, fysiotherapeut, NLP-master naar Health Coach.

Nu combineer ik alles. Lichaam én geest met elkaar  verbinden is mijn expertise. Ik help cliënten in contact te laten komen met hun diepere weten, het onderbewuste waar een schat aan informatie ligt.

Ik geloof dat hoe vreselijk lastig overspannen en burn-out ook is, het soms nodig is om een switch te kunnen maken in je leven. Met zelfvertrouwen doen wat bij je past, op een manier waar jij en je omgeving ‘rijker’ van worden.

Burnout Survivalgids mockup 500px
Mijn boek ‘Survivalgids voor Burn-out. Duurzaam herstel in 6 stappen’ is op 11 november 2023 verschenen.

Neem ‘n kijkje…